Vi har ett flertal dräkter ifall ni känner att någon i gruppen ska utsmyckas lite extra. Ange vid bokningen vilken dräkt ni vill ha så tar vi med oss den till banan, ingen extra kostnad givetvis. Urvalet av dräkter växlar men här är några exempel på vad vi kan ha på lager.

drakt1078
Kycklingen
Har svävat upp som en klar favorit, vi vet inte ifall det är den röda tuppkammen som lyser över buskarna, de skrikigt gula fjädrarna eller kyckling-skämten som ger den omtyckt av gruppen och hatad av den som bär dräkten.

drakt1082
Kossan
Ett fläckigt mönster som hade erbjudit bra kamouflage om det inte har de varit för den kritvita bakgrunden på dräkten samt öronen. Juvern som är placerade på magen erbjuder iallafall lite skydd för naveln.

drakt1080
Grisen
Om ni tycker rosa är en lämplig färg men tycker pantern känns lite för seriös så erbjuder vi ett mindre glamoröst alternativ. Uttalande såsom ”Du ska kalla mig Herr Gris!” är givetvis obligatorisk kommentar av användaren.

drakt1084
Rosa Pantern

Om ni tycker rosa är en lämplig färg är pantern ett självklart val! Smygandes på banan medans ni andra är på jakt efter den rosa pantern.