Om oss

Om oss

1995 hölls första uthyrningen i Bergkvara, då var det pumpmarkörer av typen Maverick i arsenalen .På den tiden arrangerades det av Sven Ryglert som hyrde ut i andra hand. Året senare flyttade uthyrningen till Söderåkra, närmare bestämt Glasholm där banan skulle vara många år framöver.

Spelet var i skogsmiljö med olika scenarios i bakgrunden. Det arrangerades också större spel med övernattning i sammarbete med en rollspelsklubb som fanns i Torsås, detta blev en stor succe och satte en trend för vad vi skulle erbjuda under kommande år. Det köptes även in semiautomatiska Tippmann, något som började dyka upp i Sverige mer och mer och skulle förändra spelet för all framtid.

2004 lades verksamheten på is efter att kontraktet på marken gått ut. Det fortsattes dock att arrangeras mindre spel vid enstaka tillfällen i Glasholm.

2006 blev saknaden för stor och jag i sammarbete med Sven samt andra spelare startade upp uthyrningen på ny mark i Björsebo, Torsås. Intresset blev dock större än väntat och det krävdes förändringar inför kommande säsong.

2007 flyttade vi till ny större mark där vi finns kvar idag. Samtidigt köptes även ny utrustning in så att vi skulle kunna förse 22 stycken spelare samtidigt med semiautomatiska markörer. Maskerna och kläder byttes även ut helt för att kunna erbjuda en utrustning i toptrim.

Idag växer paintball som aldrig förr, både hos oss och i övriga Sverige. Vi kommer alltid hålla oss kvar i vårt rätta element, skogen. Inom skogsspel har vi nu nästan 15 års erfarenhet, både av mindre spel med svensexor och stora spel med scenarion som driver spelarna framåt. Vi fortsätter att utveckla våran utrustning för att alltid kunna erbjuda en upplevelse som är snäppet vassare än andra uthyrningar.

Det finns många typer av spel idag, men jag vågar sticka ut hakan och säga att vi är bäst vad det gäller skogsspel i regionen.Svensexa, möhippa, teambuilding eller bara ha kul med kompisarna. Ifall ni vill återuppleva lumpen och känna hur kulorna viner förbi era huvuden medans ni springer genom skogen, då är det oss ni ska välja.

Vi innehar F-skattesedel och fakturerar vid önskemål.

Vid pennan Johan Strand