Svensexa

Vilken svensexa är komplett utan paintball? Ingen! Paintball är ett perfekt aktivitet eftersom man kommer bort ifrån de inpräntade mönsterena och miljöerna. Alla i grabb-gänget får göra nånting tillsammans, inte bara brudgummen som har roligt. Följ med ut i skogen och dröm er tillbaka till tiden i Lumpen.

Givetvis kan vi anordna en ”rabbit-hunt” där brudgummen är klädd i en mindre smickrande dräkt. Efteråt rundar vi av med grill och öl i solskenet innan ni drar vidare till nästa aktivitet.

Hjälp med svensexa i Kalmar, Karlskrona och Växjö?

Större delen av våra spel är för svensexa så därför har vi stor erfarenhet av hur uppläget ska vara. Vill ni ha tips och hjälp med vad man mer kan göra under en svensexa i Kalmar, Karlskrona, Växjö med omnejd så hör av er med frågor. Vi hjälper gärna till.

Som sagt, svensexa mellan Kalmar och Karlskrona, fråga oss. Och vi garanterar er att brudgummen haltar ifrån oss med ett par extra blåmärken. Efter att ni har spelat paintball kanske ni vill tvätta av er och vad passar då bättre än ett besök i jacuzzin på Möre Hotell. Eller åka ut till nån av ortens många kustnära platser för en grillning tillsammans med grabbarna. Vi vet bästa ställena!